Sincan Şehit Abdullah Büyüksoy Bilim ve Sanat Merkezi

WEB https://abdullahbuyuksoybilsem.meb.k12.tr
Adres : Şehit Abdullah Büyüksoy Bilim ve Sanat Merkezi Ulubatlı Hasan Mah. Gürgen sok.30B Sincan / ANKARA
VİZYON : İnsanlığın ortak problemlerinden hareketle toplumsal duyarlılığı yüksek, kendine ve çevresine saygılı evrensel yurttaşlar yetiştirmek
MİSYON : Küresel sorunlar üzerinde düşünen, bu sorunlara çözüm üretirken bilimsel çalışma yöntemlerini estetik duyarlıkla birleştiren, projeler geliştiren, disiplinler arası düşünen, bilişsel ve duyuşsal gelişimi eş zamanlı destekleyen eğitim ortamları yaratmak
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1998
Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl
Saatler :
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : Kurumdan dolmuş ve otobüs ile Ulus, Sıhhıye ve Sincan merkezlerine ulaşım sağlayabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : İlçe merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 30 km ilçe merkezine3 2 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Ulusal ve uluslar arası birçok proje çalışması yapılmaktadır. Her yıl TEKNOFEST, TÜBİTAK, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI, e-TWİNİNG gibi bireysel ve kurumsal bazda proje çalışmaları yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Kurumumuzda iki KA+229 ve bir KA+220 Erasmus Projesi yürütülmektedir. Uluslararası iş birlikleri ile işbaşı gözlem gibi diğer proje çalışmalarımız da mevcuttur.
Diğer Hususlar : Kongre ve sempozyumlara katılarak öğrencilerimizin bilimsel düşünme ve üretme becerilerine katkı sağlayacak çalışmalar yapılmaktadır.